True

Toimipisteemme

Myymälä ja huolto sijaitsee Espoon Suomenojalla osoitteessa

Oy Esco Ab

Finnoonniitynkuja 1

02270 Espoo

Toimipisteestämme löydät kattavan valikoiman lämmittimiä ja asennustarvikkeita, sekä sähkönhallinnan tuotteita ja tarvikkeita. 

Myymälän yleiset aukioloajat löydät sivun alareunasta. Pyrimme päivittämään poikkeavat aukioloajat kotisivuillemme ja googlen sivuille. Poikkeuksia on juhlapyhinä ja juhapyhien aattoina. 

Varaosat suosittelemme tilaamaan etukäteen verkkokaupan kautta, joko noutoon tai toimitettuna Meillä on laaja varaosavalikoima, mutta kaikkea mekään emme pysty varastoimaan välittömästi. Tilaamalla etukäteen varmistat saatavuuden. 

Huollettavat laitteet voi toimittaa myös matkahuollolla jakelupakettina. Noutopakettina lähetettyjä paketteja emme voi valitettavasti hakea. Suosittelemme käyttämään myös huoltotapauksissa Matkahuollon asiakaspalvelutunnusta 9536728. Paketti tulee tällöin meidän rahdeilla edullisella sopimuksella. Veloitamme rahdit sitten palautuksen yhteydessä. MERKITSE AINA LÄHETYKSESI HUOLELLISESTI, KUKA LÄHETTI, MITÄ JA MIKSI

Lähetysohjeet:

Sovi ensin, mitä meille toimitetaan. Yleensä laite ja mielellään polttoainepumppu.  Älä turhaan pura veneestä tai mökiltä esimerkiksi johtosarjoja irti. Irrota laite liittimillä johdoistansa. Kaikki laitteet on tarkoitettu irrotettavaksi. Meillä on huollossa kaikkien huoltamiemme laitteiden johtosarjat. Valuta laitteista kaikki polttoaineletkut tyhjäksi ja kuivaa sekä puhdista laite päällisin puolin. Pakkaa laite huolellisesti pahvilaatikkoon, esimerkiksi runsaaseen määrään rutattuja sanomalehtiä tai muuta vastaavaa pakkausmateriaalia, niin, että se selviää kuljetuksen ehjänä.

Kontaktit:

Tukiasioissa suosittelemme ensisijaisesti sähköpostin käyttöä. info (ät) heater.fi Puhelimella tavoittaa parhaiten arkisin klo 09-16 välisenä aikana. 

010 524 2910

Numero on kansallinen lisämaksullinen yrityspalvelunumero. 

Hinnat: 

  • Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min
  • Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
  • Lisäksi seuraaviin 010, 020 ja 030 -alkuisiin numerosuuntiin soittaminen maksaa edellä todetusta poiketen sekä kiinteän ja mobiiliverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min:

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Yhteydenottolomake yleisiin kysymyksiin. 

Jos olet tekemässä palautusta, klikkaa tästä

Jos olet tekemässä huoltokyselyä, klikkaa tästä

Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.