True

Verkkokaupan palautukset

Joskus ei ostos mene putkeen, mutta ei hätää. Voit palauttaa meiltä verkkokaupasta tilaamasi tuotteen. Lue tarkkaan palautusohjeemme, niin palautuksesta tulee jouheva. 

Palautuslomake

Verkkokaupasta tilaamallasi tuotteella on 14 päivän vaihto ja palautusoikeus. Se koskee ainoastaan avaamattomia ja käyttämättömiä oikein toimitettuja tuotteita. Pakkauksen tulee olla myyntikelpoinen, eikä siihen saa olla tehty uusia erillisiä merkintöjä. Mieti, haluaisitko itse saada samanlaisen paketin. 

  • Älä teippaile ympäriinsä
  • Älä kirjoita pakkauksen kylkeen
  • Laita omat tietosi ja tiedot, milloin olet palautusilmoituksen tehnyt
  • Varastomme ottaa vastaan tuotteet ja antaa sen reskontraan käsittelyyn
  • Vähennämme palautuksesta toimitusehtojemme mukaisesti rahtikulut.

Palautusehtojen piiriiin ei kuulu metrimittaiset tuotteet, kuten letkut, köydet tiivisteet, eikä digitaaliset tuotteet, kuten karttakortit ja ohjelmistot, sekä asiakkaalle tehdyt kokoonpanot. Tutustu myöskin huolella palautusehtoihimme verkkokaupan toimitusehdot sivulla

Täytä palautuslomake sivullamme ja lähetä se. Käytä palauttaessasi matkahuollon tunnusta 9536728. Muista ottaa kuitti mukaan palautuksestasi. 

Laitathan pakettiin mukaan seuraavat tiedot, niin osaamme kohdistaa palautuksen oikein.

HUOM! Jos palautat takuunalaisen lämmittimen huoltoon ja testauksessamme ei laitteessa havaita mitään takuunalaista vikaa, tai vika on käytöstä tai kulumisesta johtuvaa, veloitamme tuotteen testaamisesta minimissään puolen tunnin työn, sekä rahtikulut. Usein ämmittimen häiriöt johtuvat ulkoisista tekijöistä. 


Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.