True

Oy Esco Ab Huolto

Myymme huollamme ja asennamme edustamamme lämmitin ja ilmastointikojeet. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, jossa on meidän huolto ja varasto. Suoritamme asennustöitä koko Uudenmaan alueella, myöskin tarvittaessa varsinaissuomessa ja hämeessä. Käytössämme on kaksi huoltoautoa ja huoltovaunu.

Olemme TUKES:in hyväksymä käsisammuttimien huoltoliike ja teemme myös sammuttimien tarkastuksia sekä myymälässämme, että tarpeen mukaan venekerhoilla katsastuspäivinä liikkuvalla kalustollamme. Tarkastamme myös ilmatäytteisiä pelastusliivejä

Lue lisää sammutinhuollostamme

Löydä lisää

Asennushinnnat

Asennus ja huoltotyön hinta on 99€ / tunti. Kenttätöissä 8huoltoauto) ensimmäinen tunti on 150€. Minimiveloitus on 1 tunti. Asennamme vain itse myymämme lämmittimet ja tarvikkeet.
Huoltoautosta veloitamme kilometrikorvauksen 2,2€/km. Yli 100km matkoilla emme veloita matka-ajasta työveloitusta. Lähtöpiste on aina huollon toimipiste Suomenoja, Espoo. Asennustarvikkeet ja varaosat kulutuksen mukaan, tarvikkeiden hinnat löydät verkkokaupastamme  Huollettavana olleet laitteet lähetämme matkahuollolla. Kaikki hinnat sisältää ALV 24%

Kylmälaitehuolto

Kauttamme saat uudenmaan alueella veneiden kylmälaitteiden täytöt ja huollot. Isotherm ja Dometic. Kauttamme saat myös veneiden ilmastointilaitteiden täytöt. Kylmälaitehuollon hinnat 130€/ h. Kylmäaineetja testikaasut veloitetaan erikseen. 

Lämmitinhuolto

Olemme kaikkien markkinoiden kärkimerkkien valtuutettu huolto ja jälleenmyyntipiste.

Autoterm
Valtuutettu Autoterm täyden palvelun huolto, myös takuuhuollot. Varastoimme kaikki Autoterm lämmittimien varaosat ja tarvikkeet.

Safire 
Valtuutettu Safire täyden palvelun huolto ja asennusliike, myös takuuhuollot. Varastoimme kaikki Safire lämmittimien varaosat ja tarvikkeet-

Wallas
Olemme Wallas lämmittimien huolto ja jälleenmyyntipiste. Asennamme myös Wallas lämittimiä. Huollame yleisimmät alle 20 vuotta vanhat mökki ja venelämmitimet. Varastopimme kaikki yleisimmät Wallas varaosat ja huoltotarvikkeet.

Eberspächer
Olemme valtuutettu Eberspächer huoltoliike. HUOM! emme asenna henkilöautojen lämmityslaitteita. Ainoastaan vene, Caravan ja työkoneet Huollamme asennamme ja myymme Eberspächer lämmittimet. Voimme lukea ja resetoida Eberspächer lämmittimien vikakoodit.

Webasto
Webasto ilma ja vesilämmittimien huolto (veneet). Emme tee henkilöautojen laitteiden korjauksia ja asennuksia, ainoastaan veneet, caravan ja työkoneet. 

Katso myös laitteet, joita emme huolla klikkaa tästä linkistä

Ennen yhteydenottoa huoltoliikkeeseen tarkista seuraavat asiat

 • Polttoaine, polttoainesuodatin ja polttoainepumppu
 • että polttoaine on oikeanlaatuista.
 • että polttoaine on tuoretta. Talven yli seissyt polttoaine on vanhaa, eikä lämmitin sillä välttämättä toimi. 
 • että polttoainesäiliössä ei ole vettä (lisää 100% isopropanolia, 5% seos, polttoainesäiliöön).
 • ettei polttoaine ole alhaisen lämpötilan vuoksi jähmettynyt.
 • että polttoaine liikkuu polttoaineputkessa sykäyksittäin, pumppu pumppaa, laitteen virtakytkimen ollessa ON -asennossa.
 • jos pa-letku on haaroitettu kahdelle Wallas laitteelle, että käytetty T-haara on liitoksiltaan ilmatiivis. Tarvittaessa muuta pa-liitännät kahdeksi erilliseksi polttoaineotoksi. että jokaiselle lämmittimellä on oma suodatin.
 • Käyttöjännite, ylilämpösuoja ja sulakkeet
 • että akun varaustila on riittävä. Käyttöjännitteen on oltava yli 12.0V käynnistystilanteessa, mitattuna laitteen jänniteliittimestä. päävirtakaapeleiden ja liitosten kunto, riittävä johtimien poikkipinta-ala, eikä hapettumia liitoksissa.
 • ettei ylilämpösuoja, kuminen reset -kytkin, ole lauennut (valopetrolilämmittimissä ja liesissä).
 • sulakkeiden eheys, elektroniikkakortilla sekä päävirtakaapelissa.
 • että laitteen päävirtajohto on kytketty suoraan akkuun.
 • Savukaasuletkut
 • että imu- ja poistoilmalla on esteetön kulku.
  - tarkista ettei savukaasuletkussa ole vettä
  - tarkista että suljettava savukaasuläpivienti on auki
 • Lämminilmaletkut
 • että ylilämpötapauksessa tarkistetaan ilmaletkujen kunto ja ulospuhallusritilöiden säätöläppien asento.

Mikäli yllä olevat asiat ovat kunnossa, eikä laite toimi, ota yhteyttä huoltoomme.

Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla


Miksi huolto ei vastaaa aina puhelimeen?

Siksi kun huolto voi olla ja yleensä on jossain sellaisessa tilanteessa, että puhuminen ei onnistu tai se häriitsee muuta työtä. Anna huoltomiehille rauha tehdä omaa työtänsä ja he palaavat kyllä sitten kun on sopiva hetki. 

Huollon puhelinnumero 010 524 2911

Huollon sähköposti         info@heater.fi

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.