True
sdafdf
Balmar Latauksenohjaimet moottorilatureille
Tehokasta latausta kaikille moottoreille

Kaikki kaupalliset generaattorit sisältävät sisäisen tasasuuntaus- ja säätöpiirin, joka:

(1) Muuntaa generaattorin tuottaman vaihtovirran tasavirraksi ja (2) Korjaa jännitelähdön pysyvälle tasolle, yleensä 14,6 volttiin.


Sisäisissä säätimissä on useita puutteita:

(1) Kaikki akkuteknologiat eivät halua vastaanottaa 14,6 volttia. (2) Kaikilla akkutyypeillä on optimaalinen latausprofiili, mikä tarkoittaa, että ne tarvitsevat erilaisia jännitteitä ja virtoja eri vaiheissa lataussykliään, samoin kuin vaihteluita akkujen lämpötilan muuttuessa. (3) Täyteen ladattuna akut voivat ylikuumeta, jos niihin syötetään jatkuvasti virtaa kiinteällä latausjännitteellä.

Balmarin patentoimat Max Charge- ja ARS-5-jännitteensäätimet tarjoavat dynaamisen tavan seurata akkujen kuntoa ja soveltaa oikeaa tason generaattorin ohjausta (jännite ja virta) varmistaakseen, että akut ladataan nopeasti ja turvallisesti. Moottorin käytön aikana Balmarin säätimet etenevät seuraaviin vaiheisiin oikean akkulatauksen varmistamiseksi:

Vaihe 1: Käynnistysviive –

Moottorin käynnistyksen jälkeen säädin odottaa useita sekunteja ennen kuin soveltaa kenttävirtaa generaattoriin. Tämä antaa moottorille ja hihnoille mahdollisuuden lämmetä ennen kuin generaattorin kuormitus kytkeytyy päälle.

Vaihe 2: Hidas nousu –

Säädin lisää kenttävirran syöttöä generaattoriin hitaasti vähentääkseen hihnan rasitusta.

Vaihe 3: Täyshaku –

Säädin lisää kenttävirtaa maksimiin turvalliseen tasoon, mahdollistaen generaattorin saavuttaa maksimivirta tuottavuutensa tavoiteluokan mukaan. Tavoitejännite vaihtelee 14,1 voltista 14,6 volttiin akkutyypistä riippuen (24V täyshakujännitteet vaihtelevat 28,2 volttiin 29,2 volttiin). Täyshakuajan pituus on tehdasasetuksena 18 minuuttia ja se on täysin säädettävissä edistyneessä ohjelmointitilassa.

Vaihe 4: Laskettu täyshaku –

Asetetun täyshakuajan lopussa säädin laskee latauksen tilan generaattorin kyvyn perusteella saavuttaa ja ylläpitää tavoitejännitettä sekä kenttävirtaprosentin, joka vaaditaan tavoitejännitteen ylläpitämiseen. Tämä vaihe ylläpitää täyshakua, kunnes kaikki kriteerit täyttyvät, minkä jälkeen säädin siirtyy absorptiojännitteelle.

Vaihe 5: Absorptiojännite –

Yleensä noin kaksi kymmenystä voltin alempana kuin täyshaku tavoitejännite, absorptiojännite antaa generaattorin syöttää virtaa lähes täysin ladattuihin akkuihin ilman ylikuormitusta. Absorptioajan pituus on tehdasasetuksena 18 minuuttia ja se on säädettävissä säätimen edistyneessä ohjelmointitilassa.

Vaihe 6: Laskettu absorptio –

Asetetun absorptioajan lopussa säädin laskee latauksen tilan generaattorin kyvyn perusteella saavuttaa ja ylläpitää tavoiteabsorptiojännitettä ja kenttävirtaprosenttia, joka vaaditaan tavoitejännitteen ylläpitämiseen. Tämä vaihe ylläpitää absorptiolatausjännitettä, kunnes kaikki kriteerit täyttyvät, minkä jälkeen säädin siirtyy lepovirtajännitteelle.

Vaihe 7: Lepovirtajännite –

Yleensä noin voltin alempana kuin täyshaku tavoitejännite, lepovirtajännite antaa generaattorin syöttää virtaa täysin ladattuihin akkuihin korvaamaan mahdolliset käytön aikana käytetyt akkukapasiteetit. Lepoaika on tehdasasetuksena 18 minuuttia ja se on säädettävissä säätimen edistyneessä ohjelmointitilassa.

Vaihe 8: Laskettu lepovirta –

Asetetun lepoajan lopussa säädin laskee latauksen tilan generaattorin kyvyn perusteella ylläpitää tavoitelepovirtajännitettä ja kenttävirtaprosenttia, joka vaaditaan tavoitejännitteen ylläpitämiseen. Jos kaikki laskentakriteerit täyttyvät, säädin jatkaa lepovirtajännitteen ylläpitämistä. Jos laskenta osoittaa, että generaattori ei kykene ylläpitämään akkujännitettä, säädin palaa absorptiojännitteelle.

Balmarin monivaiheiset säätimet tarjoavat lisäksi seuraavia ominaisuuksia: Käyttäjävalittavat esiasetetut akkuprofiilit

Balmar tarjoaa useita latausprofiileja varmistaakseen optimaalisen latauksen. Valitse yksinkertaisesti akkuprofiili, joka vastaa akkuteknologiaasi. Max Charge -säädinperheessä on 8 esiasetettua latausprofiilia. ARS-5 sisältää 5 esiasetettua profiilia.


Edistyneet ohjelmointitilat

Balmarin monivaiheisissa säätimissä on laaja valikoima edistyneitä säädinmuutoksia. Käyttäjä voi muokata latausaikoja ja jännitteitä kaikissa latausvaiheissa, säätää käynnistysviiveaikoja, lämpötilakorvausrajoja, lämpötilakorvauskaltevuuksia ja muokata asetuksia generaattorin ylikuumenemisvasteelle.

Generaattorin ja akun lämpötilan tunnistus ja ohjaus

Balmarin monivaiheisilla säätimillä on kyky korjata lataustulostus automaattisesti varmistaakseen, että akut ladataan asianmukaisesti riippumatta ympäristön lämpötilasta. Jos akkujen lämpötila ylittää turvalliset käyttörajat, Max Charge- ja ARS-5-jännitteensäätimet vähentävät automaattisesti lataustuloja välttääkseen vaaralliset lämpötilan nousuehdot.

Maksimikenttäprosentti (hihnan kuormanhallinta)

Balmarin monivaiheiset säätimet voivat suojella moottoria ja hihnaa sallimalla käyttäjän laskea generaattorin tulostusta pieninä erinä säätämällä hihnan kuormanhallintaa. Hihnan kuormanhallinnan voi säätää 4 prosentin välein, mikä laajentaa säätimen kenttäpulssikaistanleveyttä ja vähentää siten hihnan kuormitusta. Hihnan kuormanhallintaa voidaan käyttää myös suojaamaan generaattoria sovelluksissa, joissa akkukapasiteetti ylittää ihanteelliset lataussuhteet.

Oikean Balmarin monivaiheisen säätimen valitseminen voi olla hämmentävää. Alla oleva taulukko vastaa oikeaa Balmar-säädintä kuhunkin sovellukseen ja Balmar-generaattorisarjaan. Napsauta osanumeroa tuotetietojen hankkimiseksi.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Balmar Latauksenohjaimet moottorilatureille
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 30 lokakuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
Polttoainetankin puhdistus ja polttoaineen suodatus
Tärkeitä asioita, jotka jäävät vähälle huomiolle

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.