True

Wallas Spartan vesi ja ilmalämmittimen asennus
Mielenkiintoinen video asennuksesta.

Wallas Spartan Lämmittimet: Tehokasta Lämpöä, Vähäisellä Virrankulutuksella

Kun pohjoisen syksyn viilet tuulet alkavat puhallella, veneilijät tietävät, että on aika varmistaa, että vene pysyy mukavan lämpimänä ja viihtyisänä myös kylmempinä päivinä. Wallas Spartan lämmittimet ovat loistava valinta tähän tehtävään – tarjoten tehokasta lämmitystä, hiljaista toimintaa ja säästeliästä virrankulutusta.

Ilma- ja Vesilämmitysversiot laitteista: Wallas Spartan lämmittimiä on saatavilla tutun 4,5 kW ilmalämmittimen lisäksi nyt myös vesilämmittimenä. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia lämmöstä sekä veneen sisätiloissa että vesikiertoisena lämmityksenä. Wallaksen monipuolisuus tarjoaa käyttäjälle valinnanvaraa ja mahdollisuuden mukauttaa lämmitystä veneen tarpeisiin.

Pieni Virrankulutus ja Hiljainen Toiminta: Wallas on tunnettu pienestä virrankulutuksestaan ja hiljaisesta toiminnastaan. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, kun haluat nauttia lämmöstä ilman jatkuvaa huolta akkujen lataamisesta tai häiritsevää melua. Wallas Spartan lämmittimet tarjoavat tehokasta lämpöä taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Valinnan Vapautta: Wallas ilmalämmitin on saatavilla kahtena eri versiona: kaksilähtöisenä ja kolmilähtöisenä. Teknisesti nämä versiot ovat samat, mutta tarjoavat erilaisia lämpöä ulostuontivaihtoehtoja. Ilmalähdön halkaisija on aina 75 mm, joten se sopii loistavasti vanhojen 30 ja 40 sarjan lämmittimien tilalle, hyödyntäen vanhaa ilman ja pakoputkistoa.

Wallaksen Vesilämmitin: Wallas Water lämmitin on suunniteltu vesikierron lämmittämiseen. Sen avulla voit tuottaa lämmintä käyttövettä sekä lämmittää puhallinkonvektoreita tai pattereita. Tehdasohjelmoinnin ansiosta lämmitin pitää veden vakiolämpöisenä yli 55 asteessa, mutta tarvittaessa se voidaan ohjelmoida termostaattiohjaukseen sopivaksi.

Jos olet kiinnostunut Wallas Spartan lämmittimistä ja haluat löytää sopivan kokonaisuuden veneesi lämmitystarpeisiin, suosittelemme ottamaan yhteyttä esconet.fi myyntiin. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@heater.fi tai soittaa numeroon 0105242910. Me autamme sinua löytämään juuri sinun veneesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tutustu myös Wallaksen omaan mielenkiintoiseen asennusvideoon aiheesta, ja varmista, että veneesi pysyy lämpimänä ja miellyttävänä, kun syksy saapuu.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 15 elokuuta, 2023
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin

Venelämmittimen kausihuoltovinkit
Mitä käyttäjän kuuluu tehdä lämmittimelle lämmityskauden alla

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.