True
sdafdf
Growatt invertterit aurinkosähköön
Vihreää energiaa kustannustehokkasti

Growatt, joka tunnetaan virallisesti nimellä Growatt New Energy Technology , on kiinalainen inverttereot' valmistava yritys, joka on tarjonnut joitain teknologisesti upeimpia inverttereitä aurinkovoimaan vuodesta 2010 lähtien. Tässä Growatt- invertteriartikkelissa käymme läpi yrityksen ja heidän tuotteidensa tietoja, joiden perusteella pystyt valitsemaan oman invertterisi..

Heidän tuotantolaitoksensa pinta-ala on 200 000 neliömetriä ja niiden vuosituotanto on 20 GW. Se on vaikuttava luku yritykselle, joka on toiminut vasta noin 11 vuotta. Growatt on brändi, joka uskoo jatkuvaan parantamiseen, joten he investoivat voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen pysyäkseen tieteen tarjoaman jatkuvan kehityksen mukana.Ajan myötä he ovat rekrytoineet yli 400 insinööriä, joista jokaisella on vähintään 15 vuoden kokemus. Heidän kova työnsä ja omistautumisensa eivät jääneet huomaamatta, sillä he saivat TÜV Rheinlandin "All Quality Matters" -palkinnon kaupallisesta ja teollisesta (C&I) invertteristä - MAX-sarjasta ja asuinkäyttöön tarkoitetusta akusta - ARK-sarjasta.

Johtavan ja maailmanlaajuisesti tunnustetun kriittisen tiedon lähteen IHS Markitin mukaan Growatt on päässyt aurinkoinvertterien kymmenen parhaan joukkoon. Se on täysin sopusoinnussa heidän visionsa kanssa, koska he vannoivat valan tulla maailman suurimmaksi älykkäiden energiaratkaisujen toimittajaksi .

Kun he aloittivat matkansa, he visioivat maailmasta, jossa kaikilla on pääsy vihreään energiaan, ja työskentelivät sen eteen. Nyt Growatt toimii yhteensä 14 maassa saavuttaen valtavaa menestystä ja mainetta. Jopa paikallisilla Australian markkinoilla he ovat jo tasoittaneet tietä loistopäivilleen, jotka alkoivat vuonna 2012.  

Onko Growatt hyvä merkki?

Kyllä on, on lyhyt vastaus. Pidempi vastaus on se, että he ovat todellakin panostaneet tuotteisiinsa? Je ovat älykkäitä energiaratkaisuja tarjoava yritys, joka on erikoistunut aurinkoinverttereiden valmistamiseen. He ovat omistautuneita siihen, että heidän tuotteensa psyvät kärkikaartissa ja käyttävät merkittävän osan voitostansa tuotekehitykseen. 

Yli 400 insinöörin työskennellessä täydellisyyden eteen Growatt onnistui nostamaan invertterien hyötysuhdetta jopa 99 %. Ylläpitämällä kiinteää QC (Quality Control) -järjestelmää he varmistavat myös huippuluokan laadun. Mutta älä unohda, heidän tuotteet ovat erittäin edullisia. Joten jokaisella, joka haluaa edistää yhteiskuntaa siirtymällä vihreäänm eneriaan, on vaihtoehto, joka on sekä laadultaan että hinnaltaan loistava.Joten vastataksesi kysymykseesi, onko Growatt hyvä tuotemerkki? Kyllä! Epäilemättä voin vakuuttaa teille, että Growatt on itse asiassa ilmiömäinen brändi.

Missä Growatt Invertteriä valmistetaan?

Lähes kaikki useimpien merkkien markkinoilla saatavilla olevat aurinkosähköjärjestelmän komponentit aurinkopaneeleista inverttereihin sekä akkuihin valmistetaan nyt Kiinassa. Growatt seuraa samaa polkua.He ovat kiinalainen yritys, ja ne myös valmistavat kaikki invertterinsä Kiinassa . Niiden on järkevää valmistaa Kiinassa, koska suurena maana heillä on runsaasti ammattitaitoista työvoimaa. Joten se tekee tuotannon halvaksi, viime kädessä valmiiden tuotteiden hinnasta halvemmaksi. Huippuluokan invertteri edulliseen hintaan, josta et varmasti voi sanoa ei.Heillä on kuitenkin toimistoja ympäri maailmaa; Heillä on toimisto esimerkiksi Isossa-Britanniassa, Saksassa ja myös Yhdysvalloissa. Suomessa heillä on useampi maahantuoja, jotka huolehtivat tuotteesta meidän markkinoillamme. 

Growatt Invertterin edut ja haitat - yhdellä silmäyksellä

Edut:

  • Growatt-invertterit ovat käyttäjäystävällisiä ja helppoja koota
  • Ne ovat taloudellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät laatua pienellä budjetilla
  • Ne on sertifioitu OHSAS18001, ISO14001 ja ISO9001
  • Niiden aurinkoinvertterien hyötysuhde on 95-98 %
  • Kaikki niiden invertterit ovat CEC:n (Clean Energy Council) hyväksymiä
  • Yksivaiheiset invertterit yhdellä tai kahdella MPPT:llä (Maximum Power Point Tracking)
  • Useimmilla inverttereillä on myös vaikuttava eurooppalainen hyötysuhde
  • Ne tuottavat huomattavasti vähemmän melua kuin muut invertterit

Haitat:

  • Kiinalainen tuotemerkki ei välttämättä ole pätevä haitta; Heitä kuitenkin syrjitään alkuperänsä vuoksi. Onko se loogista? Ei todellakaan, vahingoittaako tämä brändin mainetta? kyllä.
  • Koska kyseessä on yritys, jolla on vain 11 vuoden kokemus alalta, ne ovat suhteellisen uusia. Mutta he kompensoivat sen moitteettomalla tutkimus- ja kehitystyöllään.

Growatt-invertterivalvontajärjestelmä

Voit helposti asentaa plug and play -sovittimen invertteriisi saadaksesi kaikki viimeisimmät päivitykset, mukaan lukien tiedot, kuten invertterisi omakulutus, vienti ja tehonsyöttö erityisessä sovelluksessa tai verkkosivustossa. Tämän Wi-Fi-sovittimen ulottuvuus on 50 metriä tai enemmän.Kun olet yhdistänyt donglen kodin Wi-Fi-verkkoon, sinun tarvitsee vain asentaa ShinePhone -sovellus Appstoresta ja yhdistää se dongliin täyttämällä yksinkertaisia ​​tietoja ja skannaamalla viivakoodi, joka on juuri donglessa. Voit nähdä invertterisi tilan sekä seurata invertterisi yleisiä toimintoja puhelimen kautta. Myös itse invertterissä on näyttö, jos haluat käyttää sitä.

Growatt tarjoaa eri tyyppejä ja kokoonpanoja kaikkein käytettävissä olevilla tehoalueilla, joita useimmat kotitaloudet valitsevat usein. Lisäksi ne ovat CE-hyväksyttyjä , joten luottamusongelmille ei ole sijaa, mikä on ihmisten uskon ansaittua.

Tämä yritys tarjoaa sinulle yksittäisiä myös kolmivaiheisia inverttereitä hintaan, joka on melko edullinen kaikille. Koska tämä invertteri on muuntajaton, se voi tarjota sinulle paremman hyötysuhteen kuin useimmat muut markkinoilla kilpailevat.Heidän kotitalouksien invertteriensä tarkkuus on jopa 98 %, mikä ei vain täytä odotuksia; se ylittää ne. Jos jätät kaikki numerot ja tekniset kohdat syrjään ja tarkastelet huolellisesti sen suunnittelua, huomaat, että Growatt huolehti jokaisesta pienestä yksityiskohdasta. Jokainen invertterinsä näyttää tyylikkäältä ja niissä on kosketusnäyttö OLED-näytöllä. Jopa isoäitisi voi käyttää tätä; Se on niin helppo!

Mikä on Growatt Invertterin tehokkuus ja suorituskyky?

Growatt on ollut alalla hieman yli 10 vuotta, ja tässä lyhyessä ajassa he ovat tehneet läsnäolonsa aurinkoenergiamarkkinoilla keksimällä teknologisia ihmeitä, kuten Max-, TL-HX- jne. sarjansa. invertterit. He ovat saavuttaneet jopa 98 %:n hyötysuhteen joillakin invertterimalleilla, mikä on kiitettävää.Heidän kokonaissuorituksensa tähän asti on melko vaikuttava. Perustamisestaan ​​lähtien Growatt on onnistunut toimittamaan yli 1,7 miljoonaa invertteriä yli 100 maahan eri puolilla maailmaa, mikä kukoistaa paikkansa valtavan omistautumisensa ja dynaamisen uskottavuutensa ansiosta. 

Growatt Invertterin takuu

Asennuspäivästä alkaen saat maahantuojan myöntämä 10 vuoden takuun.  

Onko Growatt Inverter hyvä?


Jos haluat yleisen vastauksen, voin kertoa sinulle, että Growatt-invertteri on yksi markkinoiden halutuimmista inverttereistä. He saavuttivat tämän maineen jatkuvalla parantamisellaan ja horjumattomalla päättäväisyydellä olla parhaita. Heidän asuinkäyttöön tarkoitettujen invertterimallien sekä suuren mittakaavan kaupallisten mallien laatu on erinomainen, ja ne tarjoavat uskomattomia myynnin jälkeisiä palveluita asiakkaidensa tukemiseksi. Joten tietysti ne ovat hyviä. Jos aiot siirtyä aurinkoenergiaan , invertterin osalta sinun tulee antaa Growattille sataprosenttisesti mahdollisuus osoittaa olevansa kelvollinen palvelemaan tehovaatimuksiasi.

Jokainen kotitalous on kuitenkin erilainen, ja niin ovat myös heidän sähköntarpeensa. Joten se todella riippuu sinusta ja kodistasi, mikä on hyväksi sinulle. Growatt ei ehkä ole niin hämmästyttävä juuri sinulle, tai jotkut muut reunaehdot vaikuttavat invertterin valintaan. 

Jos kaipaat asiantuntija-apua tarpeidesi selvittämiseen ja näyttävän aurinkojärjestelmän suunnitteluun , ota yhteyttä, niin aurinkoasiantuntijamme pitävät sinusta hyvää huolta. Napsauta tätä ja täytä lyhyt lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Mutta jos etsit neuvoani, niin sanoisin, että mieti sitä; Loppujen lopuksi Growatt on yksi niistä brändeistä, jotka eivät aio rikkoa pankkotoöo'so tarjoten samalla melko erinomaista palvelua.


Johtopäätös


Lopuksi Growatt on yritys, joka kukoistaa täydellisyydestä ja tehokkuudesta, joka näkyy jokaisessa sen tuotteessa. Voisin harkita kutsuvani niitä yhdeksi vuosisadan parhaista aurinkoinvertteriyrityksistä. He investoivat voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen parantaakseen, joten yksi asia on selvä, että heillä on visio parempaan ja valoisampaan tulevaisuuteen. Growatt antaa meille mahdollisuuden käyttää puhdasta energiaa, ja minä olen siitä kiinnostunut.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.


Growatt invertterit aurinkosähköön
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 31 heinäkuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
Eberspächer Airtronic 1 ja 2 vertailu
Miten lämmittimet ovat kehittyneet

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.