True
sdafdf
Suomalaisen työn juhlaa
Avainlippu asiakaan turvaksi

Meillä Oy Esco Ab:lla haluamme olla vahvasti mukana työn kehittämisessä. Haluamme palvella asiakkaitamme vahvalla osaamisella ja palvelulla myymälässämme, mutta myös verkon puolella haluamme olla vahva kumppani asiakkaidemme matkalla.

Olemme venealan keskusliiton Finnboatin jäsen, sekä Suomen yrittäjienliiton jäsen. Nämä ovat meille tärkeitä asioita suomalaisen työn edistämisessä. 

Verkkokauppoja on internetissä laajoin mitoin, erilaisilla käännöspalveluilla suomennettuja, eikä asiakkaalla tänä päivänä välttämättä ole enää  helppoa tapaa tunnistaa verkkokaupan verotusmaata.

Suomalaisen työn tunnistamiseksi on yrityksillä ollut mahdollista hakea itselleen Avainlippu-merkkiä, jolla asiakkaan on helppo tunnistaa yrityksen kotimaisuus. Nyt Avainlippu-merkin voi anoa myös verkkokaupalle.

Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaille siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. Jotta verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, tulee sen täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa
  • Palvelu tuotetaan Suomessa
  • Lisäksi verkkokaupan tulisi esittää maksu- ja toimitusehdot selkeästi, asiakaspalvelun ja varaston tulisi olla Suomessa ja toimitusten tulee tapahtua Suomesta käsin. Verkkokaupasta pitää myös olla selkeästi löydettävissä rekisteriseloste.

Me voimmekin nykyään ylpeänä kertoa, että me täytämme nuo ehdot ja olemme saaneet hyväksynnän Avainlipun käytölle verkkokaupassamme. Avainlippua käyttämällä voimme tuoda asiakkaille näkyväksi sen, että teemme työtä suurella palolla, jotta saamme pidettyä asiakkaillemme kotimaisen vaihtoehdon verkkokauppojen laajassa viidakossa.

Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan pitämään valikoimassamme mahdollisimman paljon Avainlippu-tuotteita, näistä esimerkkinä Safire sekä Wallas mainittakoon, erinomaisina yhteistyökumppaneina.

Tervetuloa ostoksille, myymälään tai verkkoon. Me palvelemme sinua!


Oy Esco Ab, Jenni M 19 huhtikuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
B&G ja SIMRAD ULTIMATE KAMPANJA
NYT ELEKTRONIIKKA EDULLISESTI ISOIN HYVITYKSIN

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.