True
sdafdf
Esconet.fi ja Lämmittimet & Kalastusvarusteet Kelekkamessuilla Rovaniemellä
Parempaa settiä tarjolla

Rovaniemi valmistautuu innolla kelekkamessujen saapumiseen marraskuun 4. - 5. päivänä 2023, Paikalla löytyy myös  Esconet.fi, joka tarjoaa kävijöilleen upean valikoiman Wallas- ja Autoterm-lämmittimiä sekä Lowrance-kaikuluotaimia pilkkikalastajille. Esconet.fi:n osastolla pääset tutustumaan monipuolisiin lämmitysratkaisuihin, jotka sopivat niin moottorikelkan rekiin, pilkkikoppeihin kuin kesämökkeihin ja ajoneuvoihin.

Lämmittimet kaikille tarpeille

Lämmitys on tärkeä osa suomalaista elämää, erityisesti talvella, ja Esconet.fi tarjoaa monipuolisia ratkaisuja erilaisiin lämmitystarpeisiin. Moottorikelkan rekeihin ja ajoneuvoihin suunnitellut Wallas- ja Autoterm-lämmittimet pitävät kylmyyden loitolla ja takaavat miellyttävät matkat myös kovilla pakkasilla. Pilkkikalastajille tarjolla on erityisesti suunnitellut lämmittimet, jotka tekevät kalastuskokemuksesta entistä miellyttävämmän.

Lowrance-kaikuluotaimet pilkkikalastajille

Esconet.fi:n osastolla pääset myös tutustumaan Lowrance-kaikuluotaimiin, jotka tarjoavat kalastajille arvokasta tietoa vesistön pohjan muodoista ja kalaparvien sijainnista. Tämä tarkka teknologia auttaa kalastajia löytämään parhaat kalastuspaikat ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia jäällä istuskellessa.

Itse yrittäjä Mika Vanhala

Esconet.fi:n osastolla sinua palvelee itse yrittäjä Mika Vanhala, joka tuo mukanaan vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen lämmitysratkaisuista ja kalastusvarusteista. Hän on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Yhteistyökumppani Polar Security

Esconet.fi:n naapuriosastolla löytyy myös yhteistyökumppani Polar Security. Sieltä voit tutustua Safire-lämmittimiin ja hyödyntää heidän paikallista asiantuntemustaan. Polar Security tarjoaa monipuolisia turvallisuus- ja lämmitysratkaisuja, joten voit hyvin samalla kierroksella tutustua molempien yritysten tarjontaan.

Kelekkamessut Rovaniemellä ovat loistava tilaisuus kokea talvisten harrastusten monipuolisuus ja löytää tarpeisiisi sopivia välineitä ja varusteita. Esconet.fi tarjoaa kattavan valikoiman lämmittimiä ja kalastusvarusteita, joten suuntaa heidän osastolleen tutustumaan, keskustelemaan asiantuntijan kanssa ja löytämään juuri ne tuotteet, joita tarvitset talven varalle.


Esconet.fi ja Lämmittimet & Kalastusvarusteet Kelekkamessuilla Rovaniemellä
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 24 lokakuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
Navico kampanja, säästä 500€ simrad ja B&G plottereista
Hanki järjestelmä NYT ja säästä

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.