True
sdafdf
Kaikuluotaus, Veneiden Keulamoottorit ja Kalastusveneen Sähköistystys
Tapahtumapäivä myymälässämme

Hei kalastus- ja veneilyharrastajat!

On ilo ilmoittaa, että järjestämme ainutlaatuisen tapahtuman, joka tulee antamaan uutta tietoa ja näkemystä kaikuluotaukseen, veneiden keulamoottoreihin sekä kalastusveneen sähköistykseen ja elektroniikkaan liittyen. Tämä tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden oppia uutta, saada asiantuntijoiden näkemyksiä ja tutustua alan uusimpiin tuotteisiin. Tule mukaan kuulemaan alan huippuosaajia ja verkostoitumaan muiden veneily- ja kalastusharrastajien kanssa.

Tapahtuman tiedot:

  • Päivämäärä: Lauantai, 9. syyskuuta 2023
  • Aika: Klo 10:00 - 15:00
  • Paikka: esconet.fi Finnoonniitynkuja 2 Espoo

Ohjelma:
Tervetuloa! Aloitamme päivän avaussanoilla ja esittelyillä. Saat ensikäden tietoa päivän ohjelmasta ja mitä kaikkea mielenkiintoista on tarjolla.Kaikuluotaus: Syvyyksiin katsova teknologia
Tutustumme uusimpiin kaikuluotausmenetelmiin ja -laitteisiin. Esittelemme, miten kaikuluotaus voi auttaa sinua löytämään kalapaikat tarkasti ja tehokkaasti. Asiantuntijana Garminin edustaja.


Veneiden Keulamoottorit ja Litiumakut: Tehokkuutta ja Kestävyyttä
Kuulemme Suomenmestari kapastusoppaan Peter Lahden kokemuksia ja vinkkejä veneiden keulamoottoreiden käytöstä. Lisäksi Blue White Safari Oy:n edustaja avaa litiumakkujen etuja kalastusveneissä ja miten ne voivat pidentää keulamoottorin käyttöaikaa.


Kalastusveneen Sähköistys ja Elektroniikka: Nykyaikaista kalastusta
Esconet.fi:n sähköguru Mika kertoo sähköjärjestelmän rakentamisesta kalastusveneessä. Saat arvokasta tietoa siitä, miten voit sähköistää veneesi optimaalisesti ja hyödyntää modernia elektroniikkaa kalastuksessa.


Uusimmat Merielektroniikan Trendit ja Tuotteet
Lowrance- ja Garmin-tuotteiden edustajat esittelevät tuoreimmat merielektroniikan uutuudet. Kuulemme, miten nämä innovaatiot voivat parantaa veneilykokemustasi ja auttaa sinua saavuttamaan parempia kalasaaliita.

Koko päivän ajan:
Tarjoamme kahvitarjoilua, joten voit nauttia virvokkeista ja keskustella muiden osallistujien kanssa. Tule tutustumaan näytteilleasettajiin, kysymään kysymyksiä asiantuntijoilta ja jakamaan omia kokemuksia.

Tarkemmat aikataulut ja mahdolliset muutokset päivän ohjelmaan päivitetään sivuillemme myöhemmin, osallistujien vahvistaessa tarkemman aikataulunsa. 

Tämä on tilaisuus, jota et halua missata, jos olet veneilystä ja kalastuksesta kiinnostunut. Tervetuloa mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja viettämään antoisa päivä veneilyharrastuksen parissa!

Kaikuluotaus, Veneiden Keulamoottorit ja Kalastusveneen Sähköistystys
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 15 elokuuta, 2023
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
heater.fi on nyt esconet.fi
eli kaikki tuotteemme yhdessä osoitteessa

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.