True
sdafdf
Kesän ensimmäinen veneilyn ulkotapahtuma Helsingin Lauttasaaressa 17. - 18.5.2024
Ja me olemme tietenkin mukana paikalla

Kesän ensimmäinen ulkoilmatapahtuma aloittaa veneilykesän.

Suomalaisten venealan toimijoiden yhteiset koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa Veneentekijäntien rannassa perjantaina 17.5. ja lauantaina 18.5.2024.

Koeajot pyörivät non-stop -periaatteella perjantaina kello 11-19 ja lauantaina kello 11-16. Koeajoille lähdöt toteutetaan puolen tunnin välein; viimeinen lähtö on perjantaina klo 18.30 ja lauantaina klo 15.30. Koeajotapahtuma on yleisölle maksuton.

Ja me olemme paikalla

Huoltovaunumme myytävine tuotteineen löydät koeajolaiturin läheisyydestä maritimin tukun alapihalta. Huollamme paikalla sammuttimia, sekä myyntimiehemme laskee teille tiukat tarjoukset niin lämmittimistä, sähkötekniikasta, kuin merielektroniikasta. Paikalla myös HL-Metal  ja heidän upeat pienveneteleakat. 

Huollamme sammuttimesi paikan päällä

Tilaa ja maksa huolto ennakkoon sammuttimellesi verkkokaupastamme. Klikkaa tuotteesta alla ja maksa niin monta huoltoa kuin tarvitset. Voit maksaa myös paikan päällä, mutta maksutavaksi käy vain käteinen tai mobilepay. 

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.Kesän ensimmäinen veneilyn ulkotapahtuma Helsingin Lauttasaaressa 17. - 18.5.2024
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 13 toukokuuta, 2024
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
Suomalaisen työn juhlaa
Avainlippu asiakaan turvaksi

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.